Pe perioada celor 3 zile, peste 50 de tineri vor participa sesiuni de informare si de dezvoltare de abilitati civice, ce se se vor finaliza cu DIALOGUL CU AUTORITATILE. La masa rotunda sunt invitati reprezentanti ai Consiliului Local Odorheiu Secuiesc, Inspectoratului Scolar Judetean Harghita, Primariei Orasului Odorheiu Secuiesc.

Organizator al evenimentului

Forumul Tânăr din Odorhei – Centrul Europe Direct Harghita

Parteneri ai evenimentului

Biroul de Informare și Consiliere pentru Tineret – SZINFO din Odorheiu Secuiesc și Primăria Municipiului Odorheiu Secuiesc

Primul dialog din seria celor patru a avut loc la Timisoara in perioada 6 – 9 martie 2018, la sediul Consiliului Judetean Timis. Detalii despre eveniment sunt disponibile pe pagina dedicata .

Dupa acest eveniment de la Odorheiu Secuiesc, vor urma cele de la  Bucuresti si Baia Mare, in perioada mai – octombrie 2018.

Partenerii proiectului: Fundatia Student Plus – Europe Direct Timisoara (lead partner), Federatia YMCA Romania, Asociatia Young Initiative, Forumul Tanar din Odorhei – Europe Direct Harghita, Asociatia YMCA Baia Mare, Asociatia YMCA Cavnic.

Acest proiect este co-finanțat de către Comisia Europeană prin Programul Erasmus+. Responsabilitatea prezentei comunicări aparține în întregime autorilor și Comisia nu poate fi făcută responsabilă pentru modul în care este folosită informația conținută aici.