YMCA Romania face parte din Grupul de Initiativă Bine Maramureș– proiect de centralizare a acțiunilor, a resurselor și a nevoilor comunitare din județul Maramureș pentru o gestionare eficientă a pandemiei de Covid19.

Prin platforma www.binemaramures.ro centralizăm atât nevoile spitalelor, ale cadrelor medicale și alte nevoi ale comunităților din județul Maramureș, cât și toate acțiunile de strângeri de fonduri și inițiativele de voluntariat, pentru a eficientiza direcționarea eforturilor în funcție de necesitățile și urgențele determinate de pandemia de Covid19.

Cum funcționează ”Bine Maramureș”?

Strângerile de fonduri și inițiativele active desfășurate de persoane fizice sau juridice din județul Maramureș le încărcăm pe platforma www.binemaramures.ro, le promovăm în comunitate și dăm posibilitatea tuturor celor care vor să ajute, să contribuie într-un mod structurat, acolo unde este necesar.

Centralizăm nevoile identificate și transmise de către autoritățile publice, spitale, alte persoane fizice și juridice din Maramureș și încercăm să găsim soluții și să le conectăm cu resursele existente.

Invităm alături de noi în acest proiect pe toți cei care doresc să se implice activ în situația creată de pandemia de Covid19 în județul nostru.

Cei care au deja o acțiune/inițiativă în derulare:

  • o înregistrăm pe platforma binemaramures.ro
  • o centralizăm împreună cu celelalte inițiative și o corelăm cu nevoile existente
  • o promovăm în comunitate

Cei care doresc să se implice și nu știu cum anume:

  • pot să promoveze prin platformă apelurile de căutare de voluntari pentru diversele cauze inițiate
  • pot să se informeze pe platformă despre diverse acțiuni și să se implice ca voluntari în comunitate
  • pot să sprijine financiar oricare dintre acțiunile de strângeri de fonduri promovate pe platformă
  • pot să ajute cu promovarea acestei inițiative
  • pot să vină cu alte sugestii de eficientizare a acestui proiect

Inițiativa Bine Maramureș este un parteneriat comunitar în care invităm să facă parte instituțiile, ong-urile, mediul de afaceri, oamenii din comunitățile județului Maramureș.

Proiectul este realizat cu sprijinul Instituției Prefectului Județului Maramureș, a Consiliului Județean Maramureș și a Primăriei Municipiului Baia Mare.

 

Vă așteptăm alături de noi! Împreună (ne) facem bine.

www.binemaramures.ro

binemaramures@gmail.com

FB@binemaramures