De 14 de ani, Federatia YMCA Romania este alaturi de copiii si tinerii Romaniei oferindu-le programe si proiecte in care ei sa se dezvolte holistic minte-trup-suflet, imputernicindu-i sa devina autonomi, responsabili, respectuosi, onesti, implicati in comunitatile voastre.

Prin programele noastre (de implicare civica si voluntariat, educationale si recreative, de dezvoltare personala, de incluziune, tabere, ateliere gratuite pe diverse tematici, leadership etc )  dezvoltam caracterele copiilor si tinerilor, valorile noastre: grija, respect, onestitate, responsabilitate si credinta, fiind cele care ne calauzesc in misiunea noastra.

Mii de copii si tineri din tara beneficiaza anual de programele noastre.

Te invitam sa ni te alaturi si sa sprijini educatia non formala a  copiilor si tinerilor romani prin redirectionarea a 2% din impozitul pe venitul aferent anului 2017!

Procedura nu implica niciun cost, redirectionarea se face din impozitul deja incasat la bugetul statului in 2017.

Detalii despre formularele 230 si 200

Conform Codului Fiscal, orice persoana fizica poate redirectiona 2% din impozitul pe venit catre  FEDERATIA YOUNG MEN`S CHRISTIAN ASSOCIATIONS ( FEDERATIA YMCA ROMANIA)  in 2018, daca:

  • a fost salariat in 2017 – prin completarea formularului 230, eliberat de ANAF – descarca aici documentul: D230_OPANAF_3695_2017
  • a obtinut venituri din activitati independente (ex: chirii, activitati desfasurate ca persoana fizica autorizata etc.)

prin completarea formularului 200, eliberat de ANAF- descarca aici documentul: D200_OPANAF_3695_2017

Depune formularul direct sau trimite-l prin posta cu scrisoare recomandata la Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a localitatii de domiciliu (vezi lista adreselor ANAF la care poti depune formularul).

In cazul in care il trimiti prin posta, este suficient un singur exemplar. Declaratiile se pot depune si online, prin intermediul serviciului ANAF “Spatiul privat virtual” disponibil la adresa: https://pfinternet.anaf.ro

Va multumim mult!