Dragi colegi,

Cu siguranță ați auzit deja de “Let’s Do It, Romania!” – cea mai mare mișcare socială din România! Din 2010 și până în prezent, “Let’s Do It, Romania!” a implicat peste 1.400.000 de voluntari, care au reușit să adune peste 18.000 de tone de deșeuri.

Anul acesta, “Let’s Do It, Romania!” se întâmplă din nou!

Pe 15 septembrie 2018 are loc World Cleanup Day, cea mai ambițioasă mișcare civică de pe Glob – 150 de țări se unesc pentru a curăța deșeurile de peste tot!

YMCA este unul din partenerii acestei campanii și dorim să avem un număr cât mai mare de voluntari participanți.
Pe 15 septembrie, facem din nou curățenie în România, pentru a șasea oară. Haideți să scriem un nou capitol în povestea “Let’s Do It, Romania!”. Ce ziceți, vreți să faceți parte din el? Let’s Do It Again, România!

Cum vă puteți înscrie:
• Dacă doriți să vă implicați în ziua de curățenie pe 15 septembrie alături de colegii, prietenii sau familie, intrați pe site-ul: https://membership.letsdoitromania.ro/ apasați butonul ÎNSCRIE-TE, completați cu datele voastre, alegeți județul din care proveniți, bifați cele două opțiuni de la finalul formularului și apăsați ÎNREGISTREAZĂ CONT.
• În continuare, pe pagina următoare, la Pasul 1 apăsați butonul VREAU SĂ PARTICIP, apăsați DA, pentru a fi de acord cu condițiile de participare și apoi butonul ÎNCHIDE.
Va apărea și Pasul 2 în dreapta imaginii unde trebuie să selectați județul în care veți curăța și “Alege echipa YMCA, iar apoi click pe butonul SALVEAZĂ.
• FELICITĂRI! TOCMAI AȚI DEVENIT UNUL DINTR-UN MILION DE DOERI!

De ce “Let’s Do It, Romania!”?
• Pentru că ne-am săturat să stăm pe margine și să fim simpli privitori, fără a acționa – avem nevoie de mai mulți oameni care acționează, de DOERs!
• Pentru că dacă ne unim toți, pentru o singură zi, putem aduce schimbări vizibile României și lumii întregi!
• Pentru că în România problema deșeurilor este una reală!
• Pentru că locuitorii României trebuie să înțeleagă importanța unui comportament responsabil față de mediu și necesitatea aplicării acestuia în viața de zi cu zi!
• Pentru că gesturile mici schimbă lumea!

Știați că:
• Proiectul a fost inițiat în Estonia în 2008, iar inițiativa a fost preluată în peste 120 de țări. În acest moment, peste 15.000.000 participanți au luat parte la proiect în întreaga lume. Puteți vedea aici un video despre cum a început totul în Estonia.
• Pe partea de organizare, 5 autorități centrale și peste 2.000 de autorități locale au fost implicate pe parcursul proiectului în România, împreună cu peste 1200 de organizatori la nivel național. Au fost implicați peste 300 de parteneri de logistic (salubrizare, valorificare și depozitare), peste 350 companii și peste 255 ONG-uri.
• România este în topul țărilor din comunitatea “Let’s Do It, World!” care a organizat o acțiune de curățenie la nivel national. De asemenea, România este un model de succes pentru alte tări din proiect, mai multe inițiative locale fiind
preluate și la nivel internațional: aplicațiile create de echipa de IT, unele dintre strategiile de project management, logistică sau comunicare sunt acum folosite și în alte țări „Let`s Do It!”

Dacă sunteți Doers și vreți să fiți parte din schimbare, veniți la curățenie pe 15 septembrie! Haideți să facem curățenie în toată țara într-o singură zi!

Cum aflați noutăți?

Intrați pe site și pe blog pentru a fi la curent cu evoluția proiectului!
Abonați-vă la newsletter pe site-ul letsdoitromania.ro!
Like & See First pe pagina de facebook Let’s Do It, Romania!
Urmărește campania pe Twitter, pe Youtube și pe LinkedIn!
Haideți cu noi să facem curățenie în toată țara. Într-o singură zi!
Haideți să schimbăm lumea împreună!

LET’S DO IT!