Directia Judeteana pentru Sport și Tineret Maramureș prin  Centrul de Tineret Baia Mare si cu sprijin din partea Asociatiei YMCA Baia Mare, YMCA România si YMCA Cavnic implementeaza 2 proiecte educationale pentru tineri despre Obiectivele de Dezvoltare Durabila  ODD (Sustainable Development Goals) si Rezoluția ONU privind tinerii, pacea și securitatea.

Ambele proiecte constau într-o serie de ateliere cu scopul creării unui context de participare activă a tinerilor în comunitate pentru a conștientiza şi a pune în aplicare acțiuni menite sa sprijine Obiectivele de Dezvoltare Durabilă (Agenda 2030 ONU) și Rezoluția ONU privind tinerii, pacea și securitatea.

Tinerii își vor dezvolta abilități și competențe transversale, privind implicarea civică, egalitatea de șanse, voluntariatul. Metodele utilizate vor fi de factură non-formală.
1. Proiectul “Youth SDGs Ambassadors”  – in Baia Mare
Dacă ești din Baia Mare și ai între 14 și 30 de ani ești binevenit să te înscrii accesând formularul de mai jos pană la data de 16.09.2020!
Primul atelier va avea loc în data de 18.09.2020 în Baia Mare, la Centrul de Tineret (Str. Culturii 7A), de la ora 15:00 până la ora 19:00.
Al doilea atelier va avea loc în data de 26.09.2020 în Baia Mare, la Centrul de Tineret (Str. Culturii 7A), de la ora 10:00 până la ora 16:30.
Data și orele următoarelor ateliere vor fi stabilite de comun acord cu participanţii.
Data și ora atelierelor deja stabilite pot întâmpina modificări, însă acestea vor fi comunicate participanților în prealabil.
În cadrul atelierelor se vor respecta dispozițiile legale în vigoare privind prevenirea răspândirii și contaminării SARS-Cov-2.

2. Youth Empowerment. Call to Action in Cavnic

Dacă ești din zona Cavnicului sau Baia Mare și ai între 14 şi 30 de ani, ești binevenit să te înscrii accesând formularul de mai jos până în data de 16.09.2020!!!
Atenție ! Locurile sunt limitate : https://forms.gle/eVwKPq1vYCurKEtU6
Primul atelier va avea loc în data de 19.09.2020 în Cavnic, de la ora 11:00 până la ora 17:00
Data și ora următoarelor ateliere vor fi stabilite de comun acord cu participanții.
Data și ora atelierelor stabilite pot întâmpina modificări, însă acestea vor fi comunicate participanților în prealabil.
Detalii logistice despre transport și locația exactă vor fi comunicate participanților înscriși în timp util.
În cadrul atelierelor se vor respecta dispozițiile legale în vigoare privind prevenirea răspândirii și contaminării SARS-Cov-2.
Activitatea echipei YMCA este co-finantata de catre YMCA Solidarity Fund, o initiativa a World YMCA.