PPG Romania SA a sponsorizat Federatia YMCA Romania cu suma de 16.000 lei, suma care va sustine materialele, masa, transportul in excursie pentru taberistii ucrainieni cu varsta cuprinsa intre 6-13 ani, stabiliti temporar in Baia Mare si imprejurimi.

PPG este o companie multinationala americana care activeaza si in Romania ca principal producator de lacuri si vopsele decorative.

De la începutul războiului din Ucraina, PPG a fost activ în îndeplinirea rolului său de cetățean corporativ responsabil în fața acestei tragedii în curs de desfășurare.

Pentru a veni in sprijinul  nevoilor urgente și dificultăților extreme ale crizei refugiaților, PPG și-a asumat o serie de angajamente, oferind un sprijin financiar. În plus, angajații PPG au oferit, de asemenea, sprijin direct celor aflați în dificultate, inclusiv prin luarea familiilor de refugiați în casele lor.

Federatia YMCA Romania este recunoscatoare pentru suportul primit de la PPG Romania SA, dorinta companiei  de a face bine prin acordarea de ajutor/suport refugiatilor din Ucraina este dovada in actiune a valorile companiei si,  implicit, ale echipei.

Va multumim!