Te invităm să redirecționezi 3.5% din impozitul tău pe venit către YMCA Romania! Contribuția ta ne ajută să oferim copiiilor și tinerilor o platformă de împuternicire și învățare continuă prin care să-și dezvolte competențele pentru a contribui la viața comunităților din care fac parte și la formarea principiilor care să-i îndrume spre un viitor armonios.

Prin redirecționarea acestui procent din impozitul pe venit datorat, YMCA Romania contribuie la dezvoltarea comunităților în spații sigure în care grija, onestitatea, respectul, responsabilitatea, credința și diversitatea devin valorile care ghidează dezvoltarea tinerilor. 

Procesul se face integral online și reprezintă decizia ta de a oferi YMCA Romania 3.5% din impozitul pe venit deja datorat statului.

Ce trebuie să faci?  

  1. Descarci formularul de aici dacă obții venituri salariale sau pensie sau de aici dacă obții venituri din activități independente.
  2. Completezi formularul de mână cu datele tale.
  3. Semnezi formularul și îl scanezi.
  4. Trimiți formularul în format PDF la adresa office@ymca.ro.

Îți mulțumim că ne susții activitatea și că ne ajuți să sprijinim copiii și tinerii să transforme comunitățile din care fac parte în spații sigure, incluzive, în care toți au dreptul și posibilitatea să crească împreună!