Căutați o experiență care să schimbe viața copilului dumneavoastră?

Vrei să petreci timp semnificativ în această vară? Vino în Tabăra Alegria!

Aici, la YMCA România, oferim experiențe inedite și transformatoare în care copilul dvs. poate crește, se poate exprima liber și poate învăța pe parcurs.

Programul nostru de tabere urmează cele mai bune practici de la experții în tabere din întreaga lume (în special din taberele YMCA USA – Standardele American Camp Associations) și cu peste 125 de ani de experiență, Tabăra Alegria este cea mai bună alegere pentru copilul dumneavoastră!

Suntem o singură mișcare, un singur obiectiv, un mare impact!

Prin viziunea noastră comună, construim către o lume justă, durabilă și echitabilă, în care fiecare copil, tânăr, adult, senior, oricine poate prospera în trup, minte și spirit.

Ghidându-ne după YMCA Vision 2030 (https://www.ymca.int/about-us/vision-2030/), angajamentul global împărtășit de toate YMCA-urile din întreaga lume, aducem în taberele noastre pilonii bunăstării comunitare, ai planetei durabile și ai justiției, pentru a îmbogăți și a lega experiența taberei de viața de zi cu zi!

Dezvoltarea caracterului se realizează prin cele șase valori de bază ale noastre – grijă, respect, onestitate, responsabilitate, credință și diversitate –  valori care ne ghidează în munca noastră de zi cu zi și în toate programele în desfășurare.

Împreună, cu copilul dvs. și alături de alți taberiști, vom explora în aer liber, ne vom descoperi și vom pătrunde într-un mediu distractiv și multicultural, un loc în care se pot construi prietenii, iar buna dispoziție și entuziasmul sunt peste tot.

Pentru micii noștri taberiști (6-9 ani):

Oferim o experiență de tabără distractivă și ușoară în care ne concentrăm pe învățarea abilităților de viață specifice vârstei, cum ar fi autonomia și abilitățile de comunicare, totul în timp ce descoperim lumea din jurul nostru.

Pentru taberiștii noștri mai mari (10-13):

Oferim oportunitatea de a lucra la obiective și realizări personale, într-un spațiu care sporește abilitățile de dezvoltare și de leadership, în care învățarea despre comunitate, o lume justă și o planetă durabilă se întâmplă într-un mod ușor de înțeles.

Tabăra Alegria 2024 va avea loc în perioada 24-28 Iunie 2024 la Școala Gimnazială „Octavian Buzura”, com. Copalnic-Mănăștur, sat Făurești, cu program între orele 9:00 și 16:00.

                                  – Termen limită de înscriere: 10 iunie 2024

Pentru înregistrare, vă rugăm să completaţi formularul cu datele taberistului şi ale dvs:

FORMULAR ÎNSCRIERE

Mai multe detalii despre programul de tabără găsiți aici.

Vă așteptăm cu drag alături de noi, echipa YMCA România, pentru a avea încă o experiență de neuitat!