In atentia asociatiilor membre:

YMCA BAIA MARE, YMCA Valahia, YMCA Universitaria, YMCA Oradea, YMCA
Rozavlea, YMCA Sacel, Student Plus Timisoara, ACT-YMCA Romania, YMCA Cavnic, YMCA Dobrogea, YMCA Iasi.

si a membrilor Consiliului Director:
Alina Pop, Dan Carpov, Florin Tataru, Carmen Fagadar, Lucian Ciorba, Marian Ilea, Mariana Pop, Gavril Ardusatan,Bondi Gyongyike

In conformitate cu prevederile art. 15-17 din Statutul Federatiei YMCA Romania ,

Presedintele Consiliului Director

CONVOACA

adunarea generala ordinara anuala pe datele de  9-10 ianuarie 2011 , locul desfasurarii fiind  Timisoara , la sediul Fundatiei Student Plus – Y Timisoara situat pe Bd. Tache Ionescu nr. 40 . Sedinta AG va incepe in data de 9 ianuarie  la ora 17, urmand sa continue in data de 10 ianuarie de la ora 10.

Ordinea de zi propusa:
1.Analiza si aprobarea raportului de activitate aferent anului 2010. Realizari mandat 2007-2010.
2. Analiza si aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli si a bilantului contabil aferent anului 2010.Descarcare de gestiune.
3.Analiza si aprobarea raportului cenzorului pentru 2010
4. Analiza si aprobarea planului strategic si de actiuni pe anul 2011.
5.Analiza si aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli pentru 2011

6.Alegerea membrilor Consiliului Director.Modificari statut
7. Diverse.
Avand in vedere faptul ca mandatul prezentului CD expira ,  in cadrul AG din ianuarie vor fi organizate alegeri. Reamintesc ca functiile in CD sunt : presedinte, vicepresedinte, trezorier, membri.In acest moment , statutar, CD este compus din 9 persoane.

Toti cei interesati sa ocupe o functie in Consiliul Director al Federatiei YMCA Romania sunt invitati sa isi depuna candidatura pana cel tarziu in data de  30 decembrie 2010 ora 24 si sa o trimita la adresa de email: office@ymca.ro. In zilele urmatoare veti primi formularul de candidatura pe care va rog sa il completati si sa il trimiteti conform celor precizate anterior.

Daca aveti propuneri sau sugestii pentru ordinea de zi, rog sa le transmiteti in timp util ( pana in 20 decembrie  2010).

Reamintesc faptul ca in conformitate cu Statutul Federatiei YMCA Romania-art 14-Adunarea generala se compune din Consiliul Director si cate un reprezentant din partea fiecarei organizatii si fundatii membre.

Calitatea de membru in AG se va exercita personal, nefiind admisa imputernicirea altor organizatii membre pentru exercitarea drepturilor sau indeplinirea atributiilor aferente acestei calitati.

Reprezentantii asociatiilor membre trebuie sa fie mandatati de organizatia locala spre a o reprezenta in AG.( hotarare sau imputernicire).

Au drept de vot doar organizatiile care si-au achitat cotizatia pe anul 2010.

Cheltuielile vor fi suportate conform uzantelor/ cutumei  organizatiei.
( decont pentru CD iar pentru cei mandatati de catre organizatiile membre, cheltuielile vor fi suportate de catre organizatia locala)

Presedinte Federatia YMCA Romania,

Alina Pop