Tabere de vară la YMCA!

Căutați o experiență care să schimbe viața copilului dumneavoastră? Vrei să petreci timp semnificativ în această vară? Vino în Tabăra Alegria!

Aici, la YMCA Cavnic, oferim experiențe inedite și transformatoare în care copilul dvs. poate crește, se poate exprima liber și poate învăța pe parcurs.

Programul nostru de tabere urmează cele mai bune practici de la experții în tabere din întreaga lume (în special din taberele YMCA USA – Standardele American Camp Associations) , YMCA având  peste 125 de ani de experiență în acest program.

Tabăra Alegria este cea mai bună alegere pentru copilul dumneavoastră!

YMCA „Viziunea 2030”

Suntem o singură mișcare socială, cu  un singur obiectiv și cu un mare impact!

Viziunea noastră comună este de a construi o lume justă, sustenabilă  și echitabilă, în care fiecare copil, tânăr, adult, senior  să poată prospera – trup, minte și spirit

Activând strategia  YMCA Vision 2030 (https://www.ymca.int/about-us/vision-2030/) – un angajament  asumat de toate YMCA-urile din întreaga lume- ne propunem să aplicăm  în taberele noastre pilonii – Bunăstare comunitară( Community wellbeing), Planetă sustenabilă (Sustainable planet) și  O lume justă ( Just world),   îmbogăţind și integrând experiența taberei în  viața de zi cu zi!

Strategia „Viziunea 2030”, adoptată în iulie 2022 în Aarhus, Danemarca, reprezintă promisiunea noastră pentru tineri și pentru planetă. 

Astfel, prin programul de tabără ne propunem să: 

  • Asigurăm spatii sigure pentru minte, trup si suflet prin  crearea de programe care susțin armonios dezvoltarea copiilor,  tinerilor și a comunităților în ceea ce privește sănătatea lor fizică, spirituală și mintală 
  • Susținem responsabilizarea copiilor și tinerilor  în ceea ce privește interacțiunea cu mediul înconjurător prin integrarea unor componente ale educației climatice 
  • Împuternicim copiii și tinerii  să devină creatori de pace prin formarea acestora în spiritul promovării și susținerii  diversității, echității, incluziunii , demnitatii umane.

Dezvoltarea caracterului se realizează prin cele șase valori de bază ale noastre – grijă, respect, onestitate, responsabilitate, credință și diversitate –  valori care ne ghidează în munca noastră de zi cu zi și în toate programele în desfășurare.

Împreună cu copilul dvs. și alături de alți taberiști, vom explora în aer liber, ne vom descoperi și vom pătrunde într-un mediu distractiv și multicultural, un loc în care se pot construi prietenii, iar buna dispoziție și entuziasmul sunt peste tot.

Pentru micii noștri taberiști (6-9 ani):

Oferim o experiență de tabără distractivă și ușoară în care ne concentrăm pe învățarea abilităților de viață specifice vârstei, cum ar fi autonomia și abilitățile de comunicare, totul în timp ce descoperim lumea din jurul nostru.

Pentru taberiștii noștri mai mari (10-14):

Oferim oportunitatea de a lucra la obiective și realizări personale, într-un spațiu care crește abilitățile de dezvoltare și de leadership, în care învățarea despre comunitate, o lume justă și o planetă sustenabilă  se întâmplă într-un mod ușor de înțeles și firesc.

Deci, eliberați-vă programele pentru următoarele sesiuni de tabără:

-Sesiune tabara10.07.2023-14.07.2023 (Cavnic, Colegiul Economic Pintea Viteazul)

                                  – program între orele 9:00-14:00

                                 – Termen limită de înscriere: 15 iunie 2023

Contribuția de tabără:

  • 170 RON – contribuție standard 
  • 200 RON – pentru a susține și participarea unui copil cu oportunități reduse

Termenul limită pentru achitarea contribuției pentru sesiunea de tabără este 15 iunie 2023, în contul: RO61BTRL02501205123429XX, titular cont: Federația YMCA sau în numerar la doamnele profesor Claudia Stoica și Cristina Brana.

Pentru înregistrare, vă rugăm să vă adresați colegelor noastre prof. Claudia Stoica și prof Cristiana Brana.

Pentru mai multe detalii- buletin informativ tabere CAVNIC 2023

Vă așteptăm cu drag alături de noi, echipa YMCA Cavnic, pentru a avea încă

o experiență de neuitat!