In atentia asociatiilor membre:

YMCA BAIA MARE, YMCA Valahia, YMCA Universitaria, YMCA Oradea, YMCA Rozavlea, YMCA Sacel, Student Plus Timisoara, ACT-YMCA Romania, YMCA Cavnic, YMCA Dobrogea, YMCA Iasi

si a membrilor Consiliului Director:
Ioan Burnar, Dan Carpov, Ion State, Lucian Ciorba

In conformitate cu prevederile art. 15-17 din Statutul Federatiei YMCA Romania ,

Vicepresedintele Consiliului Director  (urmare mandatului primit de la Presedinte)

CONVOACA

adunarea generala ordinara anuala pe datele de  25-26 ianuarie 2014, locul desfasurarii fiind municipiul Cluj Napoca.(Locatia exacta va fi comunicata in timp util, la inceputul lunii ianuarie 2014).Sambata, 25.01.2014, AG va incepe la ora 16,00 si va continua duminica, 26.01.2014, incepand cu ora 9,30 pana la 13.

Ordinea de zi propusa:
1.Analiza si aprobarea raportului de activitate aferent anului 2013.

2.Analiza si aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli si a bilantului contabil aferent anului 2013. Descarcare de gestiune.
3.Analiza si aprobarea raportului cenzorului pentru 2013
4. Strategie YMCA Romania 2014-2019
5. Analiza si aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli pentru 2014

6.Alegeri membru Consiliul Director YMCA Romania
7. Analiza solicitare Asociatia Young Initiatives de a deveni membru in Federatia si vot

8.Implicare reprezentanti YMCA Romania la nivel YMCA Europe si World Alliance of YMCAs

9.Diverse

Daca aveti propuneri sau sugestii pentru ordinea de zi, rog sa le transmiteti in timp util ( pana in 30 decembrie  2013).
Conform prevederilor statutare, pana in data de 5 ianuarie 2014 sunt asteptate candidaturile pentru functia de membru in Consiliul Director.( pe email veti primi formularul de candidatura pe care trebuie sa il trimiteti completat pe adresele de mai jos.

Va reamintim faptul ca in conformitate cu Statutul Federatiei YMCA Romania-art 14-Adunarea generala se compune din Consiliul Director si cate un reprezentant din partea fiecarei organizatii si fundatii membre.
Calitatea de membru in AG se va exercita personal, nefiind admisa imputernicirea altor organizatii membre pentru exercitarea drepturilor sau indeplinirea atributiilor aferente acestei calitati. Reprezentantii asociatiilor membre trebuie sa fie mandatati de organizatia locala spre a o reprezenta in AG.( hotarare sau imputernicire).

Au drept de vot doar organizatiile care si-au achitat cotizatia pe anul 2013. ( in atasament aveti situatia platii cotizatiilor;  cuantumul cotizatiei este de 100 EUR, platibili in lei la cursul BNR din ziua platii ).

Cheltuielile vor fi suportate conform uzantelor/ cutumei  organizatiei.( decont pentru CD iar pentru cei mandatati de catre organizatiile membre, cheltuielile vor fi suportate de catre organizatia locala )

Cazarea va fi comunicata in timp util la inceputul lunii ianuarie 2014, preturile nu vor depasi 70 lei/pers in camera dubla ( cu mic dejun inclus). Optiunea de single- max 140 lei/camera.

Va rugam sa confirmati prezenta pana cel tarziu data de 5 ianuarie 2014 , cand va rugam sa ne transmiteti si urmatoarele date: ziua si ora sosirii, ziua si ora plecarii, optiunea de cazare (camera single sau camera dubla).

Confirmarea prezentei la : alina@ymca.ro  si  dan@ymca.ro

Vicepresedinte Federatia YMCA Romania,

Carpov Dan